Afvallen zonder de Sportschool

0
1527
Afvallen zonder de Sportschool

Denk je aan Playstation en Nintendo, dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan gezondheid of actieve hobby’s. Er is echter een manier gevonden om af te vallen terwijl je videogames speelt!

In Amerika schijnt een jongen negen pond af te zijn gevallen door het spelen van spelletjes op de Nintendo Wii. De Wii is een van de nieuwere game consoles waar je niet gewoon met controllers op de bank hangt maar waar je door middel van een soort afstandsbediening kunt tennissen door de beweging van een tennisser na te bootsen. Je kunt bijvoorbeeld ook mee doen aan dans programma’s, bowlen en boksen. De bewuste jongeman zegt zes weken lang een half uur per dag op de Wii te hebben gespeeld zonder zijn eetpatroon aan te passen.

www.wiinintendo.net/2007/01/15/wii-sports-experiment-results/ is de link waarop je voor en na foto’s kunt zien van zijn gewichtsverandering. Hier vindt je ook tips over welk spel de meeste calorieën verbrandt en links naar andere sites om je te motiveren om af te vallen. (Boxen op de Wii verbrandt maar liefst 125 calorieen per kwartier!)

Zocht je dus nog een manier om wat extra lichaamsbeweging te krijgen, maar heb je een gruwelijke hekel aan de sportschool? Bekijk dan de review van fit channel of Ga dan videogames spelen!