Beauty Accessoire – Dior Eyes, haute couture voor je ogen

0
1558
beauty accessoire

Accessoires zijn naar een compleet ander level getild anno 2017. Met alleen een leuk tasje of een vrolijke ketting kom je er niet meer, en met de feestdagen die alweer stiekem om de hoek komen gluren moet je complete look tot in de puntjes verzorgd zijn. Daarom hebben wij dé ultieme glamour accessoire voor je: ‘Dior Eyes‘

Dior heeft een exclusieve generatie gekleurde contactlenzen die voor een nog intensere en onweerstaanbare blik zorgen.
Maar het is meer dan alleen een gekleurde contactlens: het is dé glamour make-up voor je ogen. Met ‘Dior Eyes Gold Ring’ wordt je iris al het ware ingelijst door een gouden randje. Je ogen gaan werkelijk schitteren. Ook de andere kleuren geven je een onweerstaanbare oogopslag. De ‘Dior Eyes Black Ring’ legt een zwart randje om je iris, waardoor je eigen oogkleur nog intenser wordt. ‘Dior Eyes black/gold glitterized’ heeft gouden accenten op de iris laten die je ogen laten fonkelen. Als laatste is er ook nog de ‘Dior Eyes Ring Black/Blue’ die het blauw van je ogen nog levendiger maakt. Niemand die jou nog voorbij kan lopen zonder diep in je ogen te kijken!

Omdat de de ‘Dior Eyes’ als juweeltje voor je ogen zijn, worden de lenzen ook als ware sieraden verpakt in een mooi verzilverd doosje met de uitstraling van een luxe poederdoosje.