Beauty Nieuws: Gwyneth Paltrow wil eigen sportschoolketen beginnen

0
1340
Gwyneth Paltrow

Dat Gwyneth Paltrow een echte fitnessfreak is, is geen geheim. Dagelijks is ze in de gym te vinden, al dan niet met BFF Madonna, de ultieme gym junkie. Gwyneth is zo gek van fitness, dat ze heeft besloten om er een nieuwe carrière van te maken.

Alsof ze het niet al druk genoeg heeft met haar huwelijk, kids en het maken van films, heeft ze serieuze plannen om een eigen sportschoolketen op te zetten. Het plan is om dit samen te doen met haar (en Madonna’s) personal trainer Tracy Anderson, die al een aantal eigen sportscholen heeft in L.A. en New York. Het fitness duo is overigens behoorlijk ambitieus, de dames willen naast Amerika ook Europa, Azië en Australië veroveren.

Wel jammer dat ze Best Friend en trainingsmaatje Madonna niet zo gek heeft gekregen om mee te doen. Ondanks Madge’s vijftig jaar is er geen betere fitness ambassadrice te vinden!

Gwyneth lanceerde onlangs ook al een eigen lifestyle website, genaamd GOOP, dat je laat lezen hoe je bewuster kunt leven a la Gwyn. Zo deelt ze bijvoorbeeld haar Detox geheimen, laat ze oefeningen zien die de probleemgebieden rond de heupen (de welbekende zadeltassen) aanpakt en vertelt ze je de hotspots in New York.