Cellulite cups tegen cellulite gebruiken

0
1269
Cellulite cups tegen cellulite gebruiken

Wanneer je last hebt van een sinaasappelhuid, dan heb je een probleem met cellulite. Het is belangrijk om te weten dat de klachten niet als een ziekte worden beschouwd door de medische wereld. Het is echter natuurlijk niet zo fraai om te zien. Daarom wil je er graag iets tegen doen. Dit is goed mogelijk door een bindweefselmassage toe te passen. Dit is een manier om te zorgen dat de problemen met het vetweefsel worden verminderd waardoor je er een stuk beter uit zal gaan zien. Het is belangrijk om de volgende zaken goed op een rij te hebben voor je begint.

Wat is het?

Het is belangrijk om cellulite niet met cellulitis te verwarren. Daarom wordt in het Nederlands ook vaak gesproken over sinaasappelhuid. Cellulitis is wel een ziekte. Er is dan sprake van ontstekingen. Bij cellulite gaat het om de bobbelige structuur van de huid, vaak ook de benen en billen, die wordt veroorzaakt door vetophopingen door toedoen van het bindweefsel. Er zijn allerlei dingen die gedaan kunnen worden om de klachten te verminderen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat er door te sporten, anders te eten en minder te roken veel mogelijk is. Ook de massage met de cellulite cups speelt een belangrijke rol.

Vacuümtrekken

Er zijn ook bindweefselmassagetechnieken die zijn toe te passen zonder daarbij cellulite cups te gebruiken. De extra hulp die echter geboden wordt door de cups is dat deze de huid vacuüm kunnen trekken in de cup. Daardoor werkt de massage extra krachtig. Het kan slim zijn om dit door een expert te laten toepassen. Bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist kan hier veel goeds in betekenen. Het kan na enige tijd ook goed mogelijk zijn om zelf de massages toe te voegen. Neem wel de tijd om de juiste techniek goed aan te leren. Dit is erg belangrijk.