‘Echte’ nep wimpers van MAC

0
1782
'Echte' nep wimpers van MAC

Make-up merk MAC heeft een nieuwe wimpercollectie gelanceerd met maar liefst 11 verschillende stijlen nepwimpers die nauwelijks van echte wimpers zijn te onderscheiden.

Deze winter is de jaren ‘40 Hollywood glamour look helemaal hot. Rode sensuele lippen en een zwoele oogopslag. Valse wimpers zijn bij deze trend dan ook perfect om je look in no time extra effect te geven. MAC heeft in haar wimpercollectie maar liefst 11 stijlen waar je uit kunt kiezen, van een superlange dramatische oogopslag tot subtiele sexy lange wimpers.

De MAC wimpercollectie is ontworpen door Make-up artist en wimperspecialist Christina Smith en door een aantal handige truckjes zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden.
De wimpers hebben een natuurlijke mix van bruin en zwart tinten en hebben net als echte wimpers niet allemaal dezelfde lengte. Door de superdunne doorzichtige onderkant zijn ze makkelijk aan te brengen en blijven de wimpers ook na bevestiging flexibel. Waarschijnlijk zul je meer moeite hebben met het kiezen van het juiste paar wimpers, dan met het aanbrengen ervan.

Op de site van MAC kun je de collectie bekijken. De MAC wimpers zijn vanaf deze maand te koop in de winkel en kosten ongeveer 8 euro.