Fitness trend: Virtufit – de online fitness sensatie

0
1718
virtufit.nl

Virtufit, de nieuwste sensatie op fitness gebied, maakt het je wel heel makkelijk om straks weer helemaal in shape de hippe strandtenten te betreden. Te weinig tijd of geen zin in overvolle zweterige sportscholen? Vanaf nu volg je jouw eigen trainingsprogramma met personal trainer vanachter je eigen pc!

Geen geregel meer met de oppas, vriendinnen die afbellen, of lastige agendaverplichtingen die jou van een strak bikini-proof lichaam afhouden, vanaf nu heb je het allemaal zelf in de hand. Of je nu ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat of na een drukke werkdag wilt sporten, met Virutfit kies je zelf waar, wanneer, hoe vaak en met wie je wilt trainen.

Hoe het werkt? Simpel. Je betaalt een eenmalig inschrijfbedrag van 25,- euro, daarna kun je meteen al een aantal online trainingen volgen met een persoonlijke coach naar keuze die jou trainingsschema bijhoudt. Voor een nog intensere sportbeleving sluit je de pc aan op de televisie, trek een sportief outfitje aan, leg een handdoekje en een flesje water klaar en Virtufitten maar. Een waarschuwing is overigens wel op zijn plaats: het kan verslavend werken!

Schrijf je snel in op Virtufit en have fun!