Goedkope anti-rimpelcreme van Aldi is de beste!

0
3627
Goedkope anti-rimpelcreme van Aldi is de beste!

Iedereen weet dat goedkoop niet altijd slecht hoeft te zijn en dat bewijst de Aldi maar weer eens! De anti-rimpelcrème van de Duitse supermarktketen is namelijk als beste getest door de Duitse Consumentenbond en is door een Britse tijdschrift ‘Woman’s Own’ uitgeroepen tot beste koop. En dat voor maar 2,50 euro voor 50 ml.!

Sinds dit bekend is geworden in Engeland, zijn de potjes anti-rimpelcrème niet meer aan te slepen. Werden er eerst gemiddeld maar 890 smeerseltjes per week verkocht, nu vliegen er iedere week meer dan 20.000 potjes over de toonbank. De crème bevat het co-enzym Q-10, bioflavonen en vitamines C en E. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze ingrediënten antioxiderende effecten hebben en dat betekent dat fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar worden.

Dit houdt niet in dat duurdere anti-rimpelcrèmes niet werken. Maar zeg nou zelf: 78,50 voor 50 ml. van een niet nader te noemen cosmeticamerk of 2,50 euro voor 50 ml. van een zeer goed werkend Aldi- crèmepje. Dan is de keus toch wel erg makkelijk! In Nederland verkoopt Aldi de crème onder de naam Biocura (dagcrème) en Lacura (nachtcrème).