Goedkope nagellakremover Etos als beste getest

0
2413
Goedkope nagellakremover Etos als beste getest

Goedkoop hoeft niet altijs slecht te zijn. Dat bewijst drogisterij Etos wel weer. Hun eigen merk nagellak remover is namelijk als beste uit de bus gekomen bij een consumententest in het programma Kassa.

Een testpanel van het consumentenprogramma Kassa nam zes verschillende nagellakremovers zonder aceton onder de loep. De nagellakremover van het Etos eigen merk (1,09 euro) kwam hierbij als beste uit de test. Deze wist als allerbeste de lak van de nagels te verwijderen, had de laagste prijs en was daarnaast ook nog eens het meest vriendelijk en zacht voor de handen.

Het eigen merk nagellakremover van Etos was uiteraard niet de enige die werd getest door het strenge panel. Ook removerpads van DA (€ 1,89), Douglas nagellakremover (€ 5,95), removerpads van Herome (€ 4,20), Kruidvat nagellakremover (€ 1,29) en Hema pads (€ 1,35) werden nader onderzocht.

Eigenlijk deelden Etos en DA de eerste plaats. Maar: ‘Wie rekening houdt met de prijs, heeft de keuze snel gemaakt,’ aldus een van de juryleden.