Kapseltip: stijlvolle, dikke paardenstaart in een handomdraai!

0
2136
Kapseltip stijlvolle, dikke paardenstaart in een handomdraai

Een van de haartrends van dit seizoen is de stijlvolle, dikke paardenstaart. Lang haar is, ondanks alle bobjes en kittige korte coupjes, nog steeds een belangrijke trend. En een paardenstaart is, zeker in dit seizoen waarbij de Hollandse regenbuien weer volop op de loer liggen, een enorme uitkomst waarmee je er toch stijlvol uit blijft zien.

Helaas is niet iedereen van nature gezegend met een volle bos haar, maar we hebben een heel simpele haaraccessoire voor je gevonden, waarmee je letterlijk in een handomdraai een mooie stijlvolle dikke paardenstaart creëert.

De Volume Styler van International Look is een haaraccessoire voor fijn haar, waarmee je binnen 2 minuten 3 keer meer volume in je paardenstaart krijgt. Hoe het werkt? Heel simpel. Je bevestigt de Volume Styler met het bijgeleverde elastiek onder je haar. Verdere bevestigingsproducten zjin niet nodig en het effect kan zelfs al gecreëerd worden zonder stylingproducten te gebruiken.

De Volume Styler is voor 5,99 euro verkrijgbaar bij de betere drogist in de kleuren transparant, bruin en zwart en standaard worden er vier elastieken bijgeleverd, die ook los zijn te verkrijgen.