Kylie Minogue’s ‘White Diamond’

0
1346

Kylie Minogue schitterde dinsdagavond als een waar juweeltje tijdens de première van haar eigen documentaire met de naam ‘White Diamond’. De geweldig mooie jurk van Dolce & Gabbana was afgezet met duizenden sprankelende Swarovski kristallen. Om de nek van de popdiva waren ook nog eens diamanten gedrapeerd met een waarde van meer dan één miljoen dollar.

De documentaire ‘White Diamond’ is het verhaal over de terugkeer van Kylie Minogue op het podium na haar gevecht met borstkanker. Met deze 11 minuten durende film wil de zangeres haar fans bedanken. Want haar fans hebben haar geholpen om weer beter te worden, beweerd Minogue. ‘Zo kunnen ze zien wat er met al hun gebeden is gebeurd’.

Ben jij benieuwd naar de documentaire? Wij hebben de trailer al vast voor je.

Daarnaast heeft de Australische zangeres Kylie Minogue ook nog een langlopend contract afgesloten met het Spaanse juwelenmerk ‘Tous’. Tot en met 2010 is Kylie het gezicht van het sieradenmerk. ‘Ik voelde me meteen aangetrokken tot Tous,’ vertelt de zangeres. ‘Het is een fantastisch merk, rijk aan geschiedenis en ik ben blij om deel uit te maken van dit alles.’ Kylie Minogue zal in alle campagnes van ‘Tous’ te zien zijn.