Parfum Tip: Bobbi Brown Beach collectie

0
1488
Bobbi Brown Beach collectie

‘This instantly takes me to the beach – my favourite place.’ – Bobbi Brown

Een geur die doet denken aan de zwoele zomerlucht en je in gedachten meeneemt naar het strand. Dat is het uitgangspunt van de Bobbi Brown ‘Beach’ collectie. De perfecte geurlijn voor de zomer!

beach Fragrance

Het ultieme strandgevoel en de zwoele geur van de zomer komen samen in Bobbi Brown’s beach Fragrance. Het boeket bestaat uit een lichte mix van ‘zand’ jasmijn, ‘zee’ spray en mandarijn. Deze eau de parfum kun je op elk moment dragen, overal. De fragrance is verpakt in een slanke ranke fles en heeft een lichte verstuiver.

beach Body Oil

De unieke en verzorgende lichaamsolie van Bobbi Brown geeft je huid een zwoele glans en beach Fragrance geur. Het body product bevat vier essentiële oliën van olijven, sesam, avocado en jojoba plus vitamine E en C zorgen voor een verzachtende verzorging van je huid.

beach Body Lotion

De luchtige body moisturizer van Bobbi Brown dankt zijn kalmerende en hydraterende werking aan aloë vera extracten en verschillende oliën van olijven, jojoba en zonnebloemen. De beach Body Lotion vermindert de droge huid en houdt je zomerkleur langer vast. Groene thee en vitamine E zorgen voor een antioxidanten bescherming. De lotion is licht getint met de beach Fragrance.

Naast de bovenstaande producten heeft Bobbi Brown een heerlijke Shower Gel en Body Scrub in haar beach huidverzorgingcollectie. Onlangs introduceerde Bobbi Brown Cosmetics de Beach Club Collection om je binnen 5 minuten te laten stralen, net zoals na een dagje strand.

De Bobbi Brown beach collectie is vanaf juni verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Kijk voor meer informatie op: www.bobbibrown.com