Parfum Tip voor de lente: Clinique Happy in Bloom

0
1397
Parfum Tip voor de lente Clinique Happy in Bloom

Nieuwe lente, nieuw parfum! Clinique introduceert Happy in Bloom, een limited edition gebaseerd op de klassieke Happy waarin pure geur en hernieuwde energie centraal staan. De frisse, bloemige geur wekt de illusie van een frisse lenteochtend vol met bedauwde bloemen. De perfecte geur om een nieuw veelbelovend seizoen mee te omarmen!

Fans van de klassieke Happy zullen de limited edition Happy in Bloom zeker in hun hart sluiten. Het originele parfum is opgefrist met sprankelende en waterachtige geurnoten die het een echt lentegevoel geven. Clinique Happy in Bloom is een frisse, bijna ijzige bloemengeur die opent met noten van gele pruim, een cocktail van bevroren fruit en waterachtige groene noten die de frisse top afmaken. Muguet, witte freesia en het mimosa-akkoord uit de originele Happy zorgen voor de bloemige toets. Transparante amber en wit hout geven tot slot diepte aan de geur met een natuurlijke vrouwelijke zachtheid.

Happy in Bloom is vanaf maart 2010 exclusief verkrijgbaar bij Pour Vous. De verkoopadviesprijs is 31,50 euro voor 30 ml.