Replay introduceert REPLAY your fragrance!

0
1494
replay-your-fragrance

REPLAY your fragrance!

Replay introduceert REPLAY your fragrance! Wars van conventies en helemaal passend in de geest van deze tijd waarin vrijheid centraal staat. REPLAY your fragrance! staat voor een buitengewone ervaring, maar ook voor een innovatieve manier om een parfum te dragen en te verfrissen: met maar één druppel water.

Normaal vervliegt de geur van je parfum een aantal uren nadat deze is aangebracht. Met deze nieuwe geur van Replay is bijspuiten echter niet nodig, REPLAY your fragrance! kun je reactiveren met een druppel water, waardoor de topnoten van de geur opnieuw vrijkomen. Op deze manier kun je jouw geur en jouw moment opnieuw beleven en er steeds opnieuw van genieten. Hoe het werkt? We zullen je de technische en wetenschappelijke details besparen, maar in het kort komt het er op neer dat een gepatenteerde natuurlijke molecuul cyclodextrine met slecht een druppeltje water de geur opnieuw tot leven kan brengen. Door de toevoeging van vocht komen de topnoten van de geur, die normaliter sneller vervliegen dan de basisnoten, opnieuw vrij. Handig voor iedere vrouw die graag zo min mogelijk in haar tas wil hebben, maar wel de hele dag door lekker wil blijven ruiken.

REPLAY your fragrance! is een moderne geur die spontaniteit en optimisme uitstraalt. Gemaakt voor mensen die geen genoegen nemen met het ‘gewone’ maar juist zoeken naar het buitengewone. De geur prikkelt de nieuwsgierigheid, de hang naar het onbekende, een moment van reflectie in het leven van mannen én vrouwen. Niet alles is wat het lijkt. De natuur wordt jouw leidraad. Tijd kent geen grenzen en het leven geen beperkingen.

De geur

REPLAY your fragrance! eau de toilette for her is een veelzijdige, fruitige mix, met een vrolijk en opgewekt karakter.
– Top: De geur opent met een verfrissende stoot zoete sinaasappel, bergamot en fresia, die de geur lekker pittig maken, maar er ook iets delicaats aan geven.
– Hart: Een cocktail van sprankelende rode vruchten als aardbeien en cassis maakt het hart van de geur heerlijk sensueel en supervrouwelijk. Door orchideeën en rozen wordt hij ook een tikje wild en bloemig.
– Basis: De basis is romig en bestaat uit een zachte sluier van ceder- en sandelhout, die de huid omhult met warmte en sensualiteit.

REPLAY your fragrance! eau de toilette for him is een krachtige, stimulerende, aromatische mix van frisse watertonen.

– Top: De geur opent met een onverwachte combinatie van topnoten: waterfrisse klimopblad, mandarijn en kardemom prikkelen alle zintuigen.
– Hart: Het hart is zacht en helder -salie, cederblad, waterakkoord- en geeft de geur een puur en licht karakter. Een geur die vrijheid uitstraalt, bedoeld voor open en natuurlijke mannen.
– Basis: De basis is zowel krachtig als evenwichtig en bevat aangenaam sandelhout en de mysterieuze combinatie van cederhout en patchoeli.

De REPLAY your fragrance! geurlijn zal vanaf 15 september 2009 in de winkel te koop zijn en bestaat uit eau de toilette (20 ml € 17 – 40 ml € 25 – 60 ml € 35), deospray (150 ml € 13), douchegel (200 ml € 14) en bodylotion (200 ml € 15)