3 kilo Afvallen met de hulp van een gratis Personal Trainer: Samsung Health

0
1527
3 kilo Afvallen met de hulp van een gratis Personal Trainer Samsung Health

Iedereen wil wel een goed figuur en een lening lichaam. Tegenwoordig zitten we echter liever op onze mobiel of andere gadget in plaats van eropuit te gaan en te bewegen. Wat kunnen we daar nou aan doen? Misschien kun je de twee dingen wel combineren. Technologie neemt een steeds grotere plek in bij alle aspecten van ons leven en dus ook bij het afvallen. Ga op zoek naar een de-gelijke Smartphone, sluit een abonnement af bij Ben of een andere provider en download wat handige apps. Maar hoe kan een app je daar nou bij helpen? Lees verder, dan vertellen wij hier graag wat meer over. Er zijn namelijk verschillende manieren en wie weet zit er wel eentje bij die jou kan helpen.

Dieet Apps

De basis van een gezond lichaam is natuurlijk gezond voedsel. Maar niet al het voedsel is even ge-zond als het eruit ziet of beweerd wordt door de fabrikant. Wist je dat er suiker en zout in ieder product zit? En dan zelfs fruit door al de bestrijdingsmiddelen niet altijd even gezond is? Natuurlijk is het onmogelijk om alles uit te pluizen en dat is ook helemaal niet nodig. Maar je kunt er wel op letten dat je de nodige voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen krijgt. Een app kan je hier-bij helpen. Er zijn apps die je precies kunnen vertellen hoeveel calorie├źn je die dag al hebt gegeten en hoeveel je nog mag of zelfs zou moeten eten om tot een goed aantal te komen. Onthoud ech-ter wel dat ieder lichaam en dus ook iedere stofwisseling anders is en de aanwijzingen slechts een richtlijn betreffen. En zelfs al klopt die richtlijn voor jou perfect, dan is het alsnog geen misdaad er af en toe van af te wijken en te genieten van een guilty pleasure. Ook kunnen deze apps je vertel-len welke voedingsstoffen er in welk voedingsmiddel zitten.

Apps met Oefeningen

Naast goed eten is veel bewegen ook erg belangrijk. Maar welke oefeningen moet je nou doen om je bilspieren aan te spannen? Welke oefeningen helpen je eindelijk aan die platte buik die je altijd al wilde? Hoe moet je de opbouw van je cardiotraining aanpakken? En hoe begin je het beste met hardlopen? Ook voor dit soort dingen zijn er verscheidene apps op de markt. Ze kunnen je bijvoor-beeld vertellen welke oefeningen

(foto: Flickr)