Slank en fit de zomer in met Youw8 en Virtufit

0
1837
Slank en fit de zomer in met Youw8 en Virtufit

Voor alle mensen die met de zomer in aantocht de uitdaging aan willen gaan om topfit te worden en zichzelf klaar te stomen voor het strandseizoen, is er een unieke samenwerking tussen Virtufit.nl en Youw8.com (spreek uit: you-weight). Navigeer jezelf naar een gezonder lichaam met behulp van de Youw8 Internet Body monitor in combinatie met het online fitness programma van Virtufit. De Youw8 internet Body monitor is een doorbraak op het gebied van gezondheids- en gewichtscontrole, vanwege de geavanceerde techniek gecombineerd met de eenvoud in dagelijks gebruik. Volg je eigen gewichtsplan in minder dan een minuut per dag.

Voor een fitness programma hoef je niet langer naar de sportschool. Met video on demand wordt de traditionele sportschool ineens virtueel en kun je sporten waar en wanneer jij dat wilt. Via internet kies je uit diverse lessen (Cycle, Steps, Body & mind, etc.) van verschillende niveaus. Vervolgens kun je gewoon thuis meedoen aan een echte les die is opgenomen in een sportzaal, studio of andere passende omgeving. De lessen worden zodanig gegeven dat het lijkt alsof je zelf bij de groep en les wordt betrokken.

Het lesaanbod wordt regelmatig vernieuwd en daarbij is deze online sportschool 24 uur per dag open, heb je er geen last van ‘bekeken’ te worden, hoef je er niet voor te reizen en vervelende wachtrijen bestaan in deze online sportschool niet. Het enige wat overblijft is doelgericht sporten in je eigen prettige omgeving, wanneer jij dat maar wilt!

Hoe het werkt:

De Youw8 internet body monitor is een unieke combinatie van een draadloze weegschaal en een interactieve website, en is onderdeel van een online community voor gewichtsbeheersing. Op de weegschaal staan wordt weer leuk: Op het moment dat je op de weegschaal gaat staan, worden draadloos alle gegevens doorgestuurd naar het internet, waar het vanzelf in je persoonlijke gezondheids dashboard terecht komt. Het maakt niet uit waar de Internet Body Monitor zich bevind, vanuit de slaapkamer of badkamer worden de gegevens direct naar het Internet gestuurd, zonder dat je pc aan hoeft te staan. Wanneer je de eerste keer op de weegschaal gaat staan, zie je direct je gewicht, BMI, vetpercentage en spiermassa. Ga daarna naar je persoonlijke gewichtsplan en geef je ideale gewicht op, samen met een streefdatum om je doel te bereiken.

Met de Youw8 volg je heel eenvoudig de vooruitgang naar je streefgewicht. De beste combinatie om dit ideale gewicht te bereiken is een balans tussen gezonde voeding, voldoende beweging en niet onbelangrijk: motivatie. Je bent niet alleen. Er zijn al meer dan 1000 deelnemers in de Youw8 Community en je kunt je eigen buddy uitkiezen om samen je doel mee te bereiken.

De Youw8 is te koop via diverse webshops in Nederland en Vlaanderen. De adviesprijs bedraagt 129,95 euro. Bij aankoop van de Youw8 Internet Body Monitor tussen 1 maart 2009 en 1 juni 2009 ontvangt je 2 maanden lang gratis wekelijks fitness bij Virtufit t.w.v. 19,90 euro. www.youw8.com