Smokey Eyes, stap voor stap

0
1674
smokey eyes

‘Smokey Eyes, stap voor stap’ is de nieuwe dvd van Thijs Willekes. Na het succes van zijn eerste dvd ‘Make-uppen doe je zo’ lanceert de visagist die we kennen van het tv programma Looking Good, zijn tweede dvd.

Met het uitbrengen van deze nieuwe dvd wil Thijs Willekes voldoen aan de vraag van de eigentijdse vrouw, die op zoek is naar gedegen make-up advies. ‘Ik heb enorm veel positieve reacties gehad op mijn eerste dvd. Vrouwen willen dolgraag op een praktische en visuele manier leren hoe ze zelf met make-up de perfecte look kunnen creëren. En wat is er nou fijner dan mensen op een hele inzichtelijke, eenvoudige manier te kunnen helpen om zich beter en zekerder te voelen met over hun uiterlijk?!

Met deze tweede dvd staat Thijs Willekes stil bij Smokey Eyes look, een tijdloze make-up, die enorm populair is. Probleem daarbij is echter, dat deze look voor velen ook één van de moeilijkste is om perfect onder de knie te krijgen. Daarom is het uitgangspunt van ‘Smokey Eyes, stap voor stap!’ dan ook dat vrouwen letterlijk stapsgewijs deze ultieme glamour look kunnen leren creëren. Hoe fantastisch is het… in 15 minuten Smokey Eyes?!‘, aldus Thijs.

De bekende make-up expert legt op deze dvd haarfijn uit hoe je in een paar eenvoudige stappen, zélf deze fel begeerde Smokey Eyes maakt, een look die hij onder andere bij sterren als Hanna Verboom en Lieke van Lexmond creëerde. En omdat niet ieder moment van de dag hetzelfde is, presenteert Willekes een drietal varianten van deze oogverblindende make-up techniek: Kleur & Glans voor het leven van alledag, Zakelijk & Chic voor de momenten waarop je net dat ene beetje extra wilt en Sensueel & Glamour om die echte Hollywood look perfect na te bootsen.

Thijs Willekes: ’Schoonheid van binnenuit ontstaat door het accepteren en het houden van jezelf en alles wat je bent. Als je dat kunt of daartoe bereid bent, is de volgende stap simpelweg het jezelf te gunnen er ook aan de buitenkant op en top uit te zien!’