ZWARTE HENNA HEEL GEVAARLIJK!!

0
10956
zwarte henna

Een Henna tatoeage is niet zo onschuldig als het lijkt, en kan ernstige blijvende schade aanrichten op je lichaam. Rode Henna, dit is traditionele Henna, deze henna verf wordt gebruikt om het lichaam te versieren voor een huwelijk of een ontgroening in andere Oosterse culturen.

Zwarte Henna wordt gebruikt om een nep tatoeage aan te brengen, dit gebeurd veel op stranden of op kinderfeestjes thuis.
Zwarte Henna is niet gemaakt om op de huid aan te brengen, maar wordt veel gebruikt om het haar te verven.

In deze zwarte henna zit een chemische stof verwerkt die deze henna nog donkerder maakt om b.v. een tribal ontwerp op de huid aan te brengen.

De stof PPD is een stof die in zwarte henna is verwerkt. Veel mensen weten niet eens dat je hier een allergische reactie van kunt krijgen, Hoe of je lichaam dan zal gaan reageren is wel duidelijk.

Het gevolg van een allegrie voor deze stof kan tekenen voor je leven, Om de henna tatoeage wordt het rood geirriteerd en vervolgens jeuk tot zelfs een branderig gevoel.

Na deze kenmerken zullen blaasjes op de huid komen die na een aantal dagen kunnen springen waardoor het wondvocht vrij komt. De tatoeage zal dan een blijvend resultaat hebben. men kan hierdoor extra allergie gevoelig worden